Spiritual Paintings

Art blog by painter and beekeeper Jan Karpíšek about buddhism, zazen, painting, permaculture gardening etc.

Sunday, December 9, 2007

Petr Kožíšek


Petr Kožíšek, Milena in Paris II, 2007, 140x135 cm, tempera, email and acryl on canvas

Petr Kožíšek, Milena in Paris II, 2007, 140x135 cm, tempera, email and acryl on canvas

Painter Petr Kožíšek (1972) created this painting of Czech emigrant Milena and realized then the portrait is very similar to my face. And that's true! Sometimes we're surprised with the results of our art explorations. And this made me happy. Thank you Peter! :)
See also his latest web show on Radikála, where is also published his latest real exhibition in the Dolmen Gallery.

Labels:

5 Comments:

Blogger henka said...

Janko ahoj :))))))) to som rada, že si sa zastavil na všetko čo mám :)túlam sa po blogoch ale ten tvoj som ešte neobjavila a pritom tu máš plno zaujímavých odkazov, umelcov 8) nájdem čas a popozerám dôkladne :)! Veľa šťastia želám :)nech sa Ti darí!

December 11, 2007 at 10:32 AM  
Blogger henka said...

pozrela som tvoje stránky. niečo som si šup na stránku vsetkocomam.blogspot.com :)))))) ak budeš mať chvilku tak kukni :))))))

December 11, 2007 at 7:52 PM  
Blogger henka said...

Komentár z Všetko čo mám :)- ja myslím, že by si kľudne okrem malovania mohol aj písať :)))))). Bolo ťažko niečo vybrať, pretože toho máš veľa a naozaj rôznorodé. Keď som pozrela, čo všetko som si stiahla na plochu, tak som to vzdala a nechala tieto čo tu vidíš :D ono je tá erotika zas len o mne, lebo ja mám teraz obdobie, ke´d kreslím mužské pohlavie 8))))).kuk kreslimobrazky.blogspot.com ...len som chcela vytiahnuť obrázky, na ktorých je vidno že vieš maľovať dôstojne jak umelec 8) ale že vieš aj blbnúť jak decko :)))))). veľmi sa mi páčilo čo o tebe napísali tvoji učitelia. prosím ťa, tej Slovenke si čo povedal? :D

December 12, 2007 at 11:03 AM  
Blogger henka said...

vážne som si prezrela čo máš na nete:) a prečítala. videá, kosenie, balenie chrbta kulturistu do ameriky :)))))))) tvoje záhrady... Janko mám takú háklivú otázku -cítim sa jak retardovaná, pretože nechápem, prečo najviac ohlasov máš na chrbát kulturistu :( fakt mi uniká, čo je na tom obraze.

December 12, 2007 at 11:08 AM  
Blogger henka said...

a som ti zabudla napísať že si ťa pamätám z kokopelli :))))))))))

December 12, 2007 at 4:59 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home